vrijdag 16 november 2012

Ik heb een concert bui aanval..?

Oh wauw. Hallo mensen.

Hmm ja, het is een tijdje geleden dat ik wat heb gepost op mijn blog. Laatste post was op 4 juli 2012.  Al een paar maanden niks meer gepost dus. En ik weet eerlijk gezegd niet of ik mijn leven hier op mijn blog moet blijven bij houden, want eerlijk gezegd kan ik mijn eigen leven zelf niet eens bij houden. 

Er is namelijk erg veel gebeurt in een paar maanden tijd, nu denken jullie vast dat er veel erge dingen zijn gebeurt, maar nee hoor.. er gebeurden in een korte tijd heel veel positieve dingen. En ook erg leuke dingen (maar natuurlijk ook minder leuke dingen). Maar alles gaat zo snel, dat ik het soms niet in controle heb. Ik ben raar.


 ''ik ben raar'' ja, dat klopt zeker. In een anderhalve maand heb ik 7 concert tickets gekocht :

- Ed Sheeran                          : 20 november 2012, in de HMH (Amsterdam)
- Bullet For My Valentine    :  21 maart 2013, Melkweg (Amsterdam)   - Ellie Goulding                     : 9 april 2013, in de Paradiso (Amsterdam)
- FUN                                      : 10 april 2013, Tivoli (Utrecht)
- One Republic                      : 18 april 2013, Paradiso (Amsterdam)
- One Direction                     : 3 mei 2013, Ziggo Dome (Amsterdam)
- Lana Del Rey                      : 29 mei 2013, HMH (Amsterdam
- Maroon 5                             : 3 juli 2013, Ziggo Dome (Amsterdam)
- Bruno Mars                         : 15 oktober 2013, Ziggo Dome (Amsterdam)


Best grappig, nu ik dit allemaal zit te typen.. zie ik nu dat FUN de dag na Ellie Goulding een concert geeft. Dus in april ga ik 2 dagen achter elkaar naar een concert, oke dan weet ik dat ook alvast.

Misschien had ik echt een concertenbui. Ik heb echt geen idee. Maar ik weet wel, dat ik heel veel zin heb in concerten..

''CARLA WAAROM GA JE NAAR HET CONCERT VAN ONE DIRECTION OMG!''
Om 10 uur in de ochtend kon je de tickets bestellen en of course was er een wachtrij. Zenuwachtig zat ik achter 2 computers, hopend op 4 tickets voor 1D haha. Ja dat was wel een grappig gezicht hoor. Die tickets waren binnen 10 minuten uitverkocht, het viel me op dat sommige mensen echt heel graag naar hun concert willen gaan, die geen tickets hebben. Mensen vroegen al aan mij of ik die tickets aan hun wilde verkopen, maar dat wilde ik natuurlijk niet. Want ik wil ze voor de lol een keer live zien, lijkt me tof. En nee, ik ben geen 1D fan. Ook al heb ik hun nummers af en toe in mijn hoofd, maar ok. Yay :D

''CARLA JIJ MOET ECHT AFKICKEN MET CONCERT TICKETS TE KOPEN''
Oh, ja.. maar dit is denk ik voor een tijdje. Toevallig kwamen al die leuke artiesten naar NL! Ze pesten mij gewoon, ze dwongen mij om tickets voor hun concert te kopen mweh. Hihi grapje.
2013 wordt een concert jaar voor mij, en ik heb er echt super veel zin in :D
Ik zit trouwens te denken om een wekker te zetten voor al die 7 concerten.. straks vergeet ik het.

Veel liefs,

Carla!

p.s: Ik wilde ook even graag een nummer van Ellie Goulding met jullie delen, omdat zij gewoon echt een heel bijzonder stem heeft. Moeite waard om 3.41 minuten naar dit nummer te luisteren :)2 opmerkingen:

  1. Ellieeee! Ik wil ook. Zij is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat wordt druk met al die concerten. Een vriendin van mij gaat ook naar de fantastische Ellie Goulding, praat ze al een maand of drie over =]

    BeantwoordenVerwijderen